Termékek (forrás: Oriflame Magyarország)


skincare.png EmptyImage.gif

Bőrápolás

Bármilyen is legyen a bőrtípusa vagy az életkora, az Oriflame innovatív bőrápolási készítményeinek teljes sorozatát kínálja Önnek. Termékeink a természet bölcsességét a tudomány legjavával ötvözik, és bizonyítottan hatékony megoldást kínálnak a napi bőrápoláshoz. Készítményeinket az írországi Dublinban fejlesztik és tesztelik.

EmptyImage.gif EmptyImage.gif EmptyImage.gif
products_cosmetics_s.png  

Dekorkozmetikumok

A dekorkozmetikumok világa nem csupán a színekről szól. Az Oriflame célja, hogy a sminkszerek használatával valamennyi hölgy kiemelhesse természetes szépségét. Innovatív összetételű és divatos csomagolású sminkszerek széles választékát kínáljuk a hölgyeknek - minden alkalomra, minden hangulathoz.
EmptyImage.gif EmptyImage.gif  
products_fragrance_s.png  

Illatok

Az Oriflame a kitűnő és jó minőségű illatok széles skáláját kínálja, a mérsékelt árfekvésű termékektől kezdve egészen az exkluzív illatokig. Az illatainkat a parfüm hazájában, Franciaországban fejlesztjük ki. Ez garantálja a kiváló minőséget, az állandó újítást és az illatok tartósságát.

EmptyImage.gif EmptyImage.gif  
bodycare.png  

Testápolás

Ez a termékkategória magában foglalja a testápolási, szájápolási, láb- és kézápolási termékeket, továbbá a napozószereket és a babáknak készült termékeket. Kiváló minőségű készítmények széles választékát kínáljuk, hogy maximálisan kielégítsük mindennapi igényeit. Természetes összetevőket tartalmazó termékeink nemcsak bőre tisztaságáról és üdeségéről, de egészségéről is gondoskodnak!

  EmptyImage.gif  
Hair_category.jpg  

Hajápolás

Legyen a haja rövid vagy hosszú, vastag- vagy vékonyszálú, festett vagy természetes, termékeink gyönyörűvé varázsolják azt. Samponjaink és kondícionálóink, hajápolóink és hajformázóink gondoskodnak a megfelelő hajápolásról az ápolt és gyönyörű hajért.

EmptyImage.gif EmptyImage.gif EmptyImage.gif
products_acc_s.png  

Kiegészítők

A hajkefétől a kézitáskáig, a napszemüvegtől a papucsig, a fogkefétől a plüssmackóig, a neszesszertől a manikűrkészletig, a pareótól a kendőig, a gyertyától a fésűig még sok minden, például övek, lábápolók, törülközők, karkötők, nyakláncok, fülbevalók, szezonális ajándékok is találhatók az Oriflame-nél. Sőt, még ennél is több!

EmptyImage.gif EmptyImage.gif EmptyImage.gif
products_wellness_s.png  

Wellness

A szépség nemcsak a bőr szépségét, hanem a belülről fakadó szépséget is jelenti. 
A Wellness by Oriflame-termékcsaládot svéd tudósok táplálkozástudományi szakértőkkel karöltve fejlesztették ki. Az eredmény: innovatív, biztonságos, kiváló minőségű wellness-készítmények, amelyek belülről gondoskodnak bőre természetes szépségéről, és arról, hogy Ön mindennap a maximumot nyújtsa